Von Kunden auf der ganzen Welt geliebt

90+ Kunden. 50,000+ Ländern.

In unserer 30-jährigen Geschichte hatten wir das Vergnügen, mit Tausenden von Kunden zusammenzuarbeiten.
Hier sind nur einige ihrer Gedanken zu den Wein- und Champagner-Konservierungssystemen der Bermar...

Waldorf Astoria Berlin

Carmen Blum | Assistant F&B Service Manager of ROCA Restaurant
Berlin, Germany Apr 2023 Carmen Blum | Assistant F&B Service Manager of ROCA Restaurant

At the Waldorf Astoria Berlin, wine has become an increasingly significant aspect of our hospitality experience, reflecting its growing prominence across the globe. We are proud to join the ranks of satisfied clients providing positive feedback for Bermar’s Le Verre de Vin+ Tower, which has become a daily staple at our Roca Restaurant for both our still and sparkling wines.  Our experiences with this innovative and user-friendly system have been nothing short of exceptional. The straightforward, three-step installation and handling process guarantees consistent quality for open bottles of wine, seamlessly integrating into our daily operations. Notably, the preservation system has also dramatically reduced our spoilage rates, making it an invaluable asset to our establishment.

Alain Ducasse

Gerard Margeon (Kopf Sommelier)
Weltweit 2016 Gerard Margeon (Kopf Sommelier)

Dies ist die beste Konservierungslösung, die ich seit Beginn meiner Karriere im Gastgewerbe im Jahr 1979 erlebt habe. So einfach, so offensichtlich ... ich habe sie in den meisten unserer Restaurants installiert.

Gaja

Inhaber
Italien 2017 Inhaber

Wir vertrauen auf die Technologie, um die offenen Flaschen in unserem Verkostungsraum zu pflegen. So können wir sicher sein, dass jeder Ausschank so frisch ist wie der erste.

Mandarin Oriental

F & B-Direktor
Hong Kong 2014 F & B-Direktor

Bermars Konservierungssystem ist kompakt, einfach zu bedienen und funktioniert vor allem einwandfrei. Ich würde das System ohne zu zögern jedem empfehlen.

Taittinger

Direktor Marketing und Kommunikation
Weltweit 2015 Direktor Marketing und Kommunikation

Die Pod Bar wurde von Taittingers Önologen und der Qualitätskontrolle inntensiv getestet ... und wir können bestätigen, dass es sich um das beste Champagner-Konservierungssystem handelt, das wir je erlebt haben.

Sketch

Hauptsommelier
UK 2014 Hauptsommelier

Wir bieten jetzt 12 Champagner im Glas an, darunter sowohl Vintage- als auch Prestige-Cuvées. Das Bermar-System hat sich als unverzichtbar erwiesen.

The Vineyard

Romain Bourger - Head Sommelier (UK Sommelier of the Year 2019)
Newbury, Berkshire 2020 Romain Bourger - Head Sommelier (UK Sommelier of the Year 2019)

We wanted more control of the Champagne that we have opened by the glass and a Bermar preservation system already has helped reducing it. We have seen a clear reduction in our waste. Due the Bermar system we now offer Taittinger Comtes de Champagne by the glass which is a great success! I would strongly recommend a Bermar preservation system as it enables restaurants to offer a wider range of sparkling wines by the glass by diminishing wastage.

University Club Atop Symphony Towers

Serviceleiter
San Diego, USA 2017 Serviceleiter

Seitdem der Club das Bermar-Konservierungssystem einsetzt, sind die Einnahmen aus dem Verkauf von Wein um 32% gestiegen. Eine viel breitere und hochwertigere Auswahl steht einem sehr geschätzten Kundenkreis zurVerfügung.

Le Manoir Aux Quat’Saisons

Restaurant Director
Great Milton, Oxford 2014 Restaurant Director

The Le Verre de Vin system has enabled us to offer far more of our renowned wine selection ‘by the glass’, meeting growing customer demand for better quality wines without having to buy the bottle. We also have the possibility of matching these wonderful wines with our award-winning food.

Brindisa Tapas Kitchens

Victor Calvante (Group General Manager)
London April 2014 Victor Calvante (Group General Manager)

Margins are now more transparent and the revenue has considerably increases throughout the group, not only by reducing wastage but being able to open more premium wines, as we are sure that they will be properly preserved. The only regret, is that we only started a few months ago and not a few years ago!